Modulære MOC byggesten Roller Lastbil Model DIY Mursten, Asfalt Bane ved Motorvej Byggeri Køretøj, Kid Legetøj Gaver

Status: På lager

SKU: w10563

kr110.43 kr83.90

Velkommen til vores butik, Vi værner om hver enkelt transaktion, selv om kun en lille ordre, vil du altid være vores kunde.hvis denne side ikke finde ud af, hvad du har brug for, så tag et øjeblik til at besøge vores butik, kan Der være produkter, du kan lide, tak!

Produkt Navn: MOC-19089 Brolægger Blokke

Kategori: MOC Verden

Stykker: 175

Dette Kit Indeholder: (C390) 175PCS god kvalitet mursten

Størrelse: L : 14 cm b : 7 cm H : 8 cm

Produkt Materiale : miljøvenlige ABS plast ( ikke-giftig og lugtfri )

Give PDF Instruktion guide( Ikke papir manualer )

-----------------------------------------------------------------------

Opmærksomhed!

1. Produkt-pakken ikke indeholder klistermærker og er elektronisk og trykt.Den trykte dele er erstattet af almindelige dele og ikke indeholder tredjeparts tilbehør.Den manuelle og puds er kun til reference, og er underlagt den faktiske dele pakke.

2. Dette produkt er en MOC produkt, og ikke komme med et oplæg instruktion.Efter indsendelsen af din ordre, bedes du angive en e-mail adresse og vi vil sende den elektronisk brochure til din e-mail-adresse.

3. Alle dele er kvalitets tjekket inden afsendelse, så hvis den pakke du har modtaget, er manglende dele eller beskadigede dele, så fortvivl ikke.Kontakt os venligst og vi vil sende dem til dig med det samme uden beregning.

4. Vi sender normalt indenfor 3 dage efter modtagelse af ordren, ikke mere end 7 dage.Hvis der er en uventet situation, vil vi underrette dig i forvejen.

Stregkode NoModel-Nummer MOC-19089 Brolægger BlokkeAldersgruppe > 3 årPlast Type ABSPlastik Blok Form Selvlåsende StenMateriale PlastType BLOKKECE CertifikatBlok Størrelse Små byggesten(Kompatibel med Lego)Oprindelse KN(Oprindelse)Certificering CEAdvarsel Ingen papir manuelKøn Unisex

Tags: kran diy, lego mm, lego moc modulære, bitumen, coaster lego, blok bygge lego, kat byggeri mursten, lego technic lastbil, lego lastbil, asfalt.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse