HOTNIU Strække Snit Sofa Dækker for L-Form Sofaer Slipcover Sofaen Dække Elastisk Trykt Møbler Protector til stuen

Status: På lager

SKU: w1096

kr55.83

HOTNIU Sofaen Dækker for L-Form Gennemskåret Sofaer

HØJ KVALITET

HOTNIU Sofa-dækslet er lavet af 92% polyester og 8% spandex-stof, der er åndbar og super bløde.Rynke fri med stor elasticitet og gode stikninger.Dette produkt er velegnet til de fleste gennemskåret sofaer og har et elegant udseende.

FORSKELLIGE MØNSTRE

Fås i en bred vifte af mønstre til at matche din stil, kan du beskytte din sofa fra daglig pletter, mens du stadig tilføje luksuriøse og charmerende udseende.Det er både praktiske og dekorative.

NEM INSTALLATION OG ALLE MATCH

Vend sofa dækning og finde den vask mærke, Foretage vask label placeret i håndliste side; Arrangere slipcover og dækker hele sofaen; Guf-skum artikler i sofa ' s gap til at gøre det anti-slip; Lægge sofa ned, således at du kan binde reb nemt; Installation af et andet stykke af sofa er den samme som den første.

Anti-slip overflade er fleksibel hjælp, som du kan putte ind i rillerne, hvor du er nødvendige for at gøre slipcovers ophold i bedre sted.Flere instruktioner, skal du se vedhæftede fotos i produkt side, og denne video (https://youtu.be/xj4CjwjYc9s).

STØRRELSE

1-personers sofa dækning: egnet til sofa størrelse 90-140 cm

2-personers sofa dækning: egnet til sofa størrelse 145-185 cm

3-personers sofa dækning: egnet til sofa størrelse 190-230 cm

4-personers sofa dækning: egnet til sofa størrelse 235-300 cm

L form sofa dække foranstaltning:

Hvis du har en L-formet sofa, så er du nødt til at bestille 2 covers.

For eksempel: Hvis AA = 145-185 cm, BB = 190-230 cm, du har brug for at bestille (1 pc. 2 pladser + 1 pc. 3-sæders)

Hvis AA = 190-230 cm, BB = 235-300 cm, du har brug for at bestille (1 pc. 3-personers + 1 pc. 4 pladser)

Kig nøje på kortet.Hvis du ikke kan vælge, så skriv til os, vil vi hjælpe dig.

NOTA

Produktet er 2 stykker, der er egnet til L-form, snit sofa kombineret med 2 separate dele, som ikke passer til en hel sofa.

2-stykker sofa slipcovers består af 2 dele, en for chaise, og den anden for de vigtigste sofa.Det vil passe ligegyldigt chaiselong er placeret på den venstre eller højre side.

På grund af lys og computer skærmopløsning, den virkelige vare kan let forskellig fra den viste farve på skærmen.Hvis du har nogen spørgsmål om vores produkt, er du velkommen til at kontakte os.

Mærke HOTNIUStil ModerneProduktion Sofa DækningProdukt NavnOprindelse KN(Oprindelse)Brug anledningGældende Sofa Snit SofaStørrelse 90-300cmSæsonModel-Nummer Hjørnesofa DækkerMønster Type GEOMETRISKEMateriale 92% Polyester Og 8% SpandexAnvendelsemønster TRYKT

Tags: blomst wall sticker, bed stol, shop sofa, panther pude, dække sofa, elastisk møbler protector, bed for dog at bilen, blå sofa sæt, tæppe europæiske, liggestolen.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse