MPJ-K-F k Termoelement Type Socket type K Termoelement Panel Socket Forbinding, Termoelement-Stik

Status: På lager

SKU: w1105

kr49.13

Jeg .MPJ-K-F termoelement Panel stik Produkt Beskrivelse

MPJ-K-F termoelement Panel stik kræver mindre end halvdelen af panelet område, som kræves af den størrelse standard version.Et enkelt tryk på klip er alle, der er nødvendig for at fastholde den stik i en firkantet udskæring, eller den valgfri MSS snap strip kan anvendes til at montere en række.Vinklet skruer tillade, at ledninger, der skal gøres efter panel montering.

II.MPJ-K-F termoelement Panel stik Produkt, Har

MPJ-K-F

Kompakt Størrelse

Nemt at Montere med fjederklemme

Tilgængelige Skruer

Accepterer OMEGA er så godt som alle Industri-Standard Miniature han-Stik

Accepterer strandede eller fast wire op til 0,8 mm (0.03") Dia. (20 AWG).

Kombination Phillips/Slot Skruer III.MPJ-K-F termoelement Panel stik Produkt Specifikation/Modeller

MPJ-K-F

Legering-Kode: K

Kompensation af en Legering, der anvendes i stik: CHROMEGA(+),ALOMEGA (-)

Shell Farve: Gul, Farve-Kodet for ANSI-eller IEC

Temperaturområde: -29 til 220°C (-20 til 425°F)

Beskrivelse: glasfyldt Nylon, OMEGA kvindelige PANEL stik

IV.Termoelement-Stik Anvendelse

MPJ-K-F OMEGA Type K Miniature termoelement Panel Stik|stik

V:OMEGA Termoelement Stik Vis

Shopping Tips 1. De elementer, der vil være skibet ud hurtigt, når du har modtaget en godkendt betaling.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. 2. Kontroller med din tolden, før de køber.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.normalt vil vi sende alle ordrer som gave og erklære at minimere købere import skat. 3. Det tager normalt omkring 4 til 5 arbejdsdage ved hurtig i Kina, og 10 til 50 arbejdsdage fra www.peopleperformanceinstitute.dk Standard Fragt for at sende til dit land. 4. PS: Hvis varen vil blive afsendt med anbefalet air mail, det tager 7-30 dage (1-3 uger) for deliverydepending på din placering.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 2 uger, mens nogle kan tage op til 6 uger, dette er normalt.- Hvis du ønsker, at fik de produkter hurtigt, skal Du vælge den måde, forsendelse af DHL,UPS, FEDEX eller EMS,du skal betale portoen.Pakker, der sendes ved hjælp af disse måder vil ankomme i om 1 eller 2 uger. 5. Bemærk: russiske købere nødt til at fortælle os dit fulde navn!Tak!Feedback-1. Når du modtager varen og er tilfreds med produktet,kan Du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner, vil vi være dybt taknemmelige og gøre det bedre . 2. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Om Os 1. Vi er villige til at etablere et samarbejde med sælgere rundt om i verden , vi giver billige produkter.På samme tid leverer den bedste service til alle.Vi sælger ikke kun produkter, men vigtigst af alt er den service.Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakt os Vi er altid til at betjene dig. 2. Vores arbejdstid: AM9:00-PM9:00 (KN-tid) 3. Alle dine spørgsmål vil blive besvaret i 1 time. ( Undtagen i særlige tilfælde )

Model-Nummer MPJ-K-F PaForanstaltning Type KTeori Temperatur-SensorMærke SENRUIKEOprindelse KN(Oprindelse)Type KBrug IndustrielStil IntegreretAntal Måling Af Temperatur 120°C Og Derover

Tags: pannel, dansk stik, ovn termoelement type k, singlet f-type, socket høj temperatur, hanstik tv antenne stik, k type thermocoupl, type f-stik, stik termoelement, led pannel.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse