Oversize Sort Hvid Ternede Fritid Bomuld Børstet Mænds Flannel Skjorte Jakker Unisex Hip Hop

Status: På lager

SKU: w11375

kr419.60 kr251.75

Beskrivelse

Denne vintage skjorte ternet skjorte er utilitaristisk og mode.Det er fortykket version.Hele jakken er omkring 620-770g, som kan bæres som outwear i foråret og efteråret, og også som base-shirt om vinteren.Lavet af importeret dobbelt-trådet garn af 100% vævet bomuld stof, øko-venlige.De retro farve er også meget god, og vil ikke falme nemt.Som en opgraderet version, det er specielt vasket og let børstet at tilføje komfort.Der er 7 tilgængelige farver.

Størrelsen Guide

I henhold til kundens oplevelse, vi foreslår: 63-68 KG, slid S 68-73 KG, slid M 73-80KG, bære L 80-90 KG, slid XL 90-100KG, slid XXL (Som alle er formet som en krop er anderledes, den størrelse råd er kun til reference.) Varm Prompt: du skal vælge din størrelse, der er baseret på din højde og vægt, og bekræft igen ved at henvise til måling nedenfor.Hvis du ikke ved, hvordan du skal vælge, kan du kontakte os, ven. :)

Funktioner

-100% Importeret Naturlig Bomuld -Børstet Soft Touch & Varme: Indre og Ydre Børstet med 100% Blød Bomuld for varme og komfort( Forud-krympet Bomuld, men kan krympe lidt efter vask). -Indbegrebet af cool-vejr stof foring for langvarige slid. -Garn, der er farvet 100% Bomuld: Naturlig blød bomuld blandet med Garn, der er blevet indfarvet for evigt farver. -Traditionelle Plaid Mønster, som Består af lodrette og vandrette bånd i to eller flere farver med variationer i bredden.

Fast kvotetildeling

1.Hvordan til at vælge min størrelse? -Indtal en besked med din højde og vægt (skulder, bryst), vil vi svare dig så hurtigt som muligt i arbejdstiden. 2.Jeg har købt en forkert størrelse, kan jeg bytte den? -Ja, men du er nødt til at betale for retur-fragten.Efter vi har modtaget den jakke (uden kunstige skade), vil vi sende den passende.Som retur-fragten er for dyrt, skal du sørge for, at du vælger den rigtige størrelse inden køb. :-) 3.Når du sender i min ordre? -Efter din betaling er overført til www.peopleperformanceinstitute.dk konto, vil vi sende din ordre inden for 24 timer i løbet af arbejdsdagen.Hvis din ordre er afgivet på weekend, vil vi sende din ordre på mandag. (Beijing-Tid) 4.Kan jeg drop shipping? -Ja, sørg for at du giver en korrekt og fuldstændig adresse, i tilfælde af at pakken er returneret eller uden held leveret.Der vil ikke være nogen faktura eller fremme kort i pakken. 5.Hvor længe vil pakken ankommer? -Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer (vejr, ferie osv.), det tager normalt 15-35 dage med almindelig post til Amerika, Canada, Europæiske og Asiatiske lande.Andre lande tager omkring 30-60 dage. -DHL/TNT leveringstiden er 3-5 dage. -Hvis din beskyttelse tiden er ved at løbe ud, men du har stadig ikke modtage varen, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil udvide din beskyttelse tid.

Om Forsendelse

1.Standard service Epacket, www.peopleperformanceinstitute.dk standard shipping, der normalt tager 15-35 dage til de fleste Europæiske lande og usa; 35-60 dage til fjerntliggende lande. 2.Expedited service DHL/TNT, tager normalt 3-5 arbejdsdage.

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter, eller har nogen forslag, så lad os høre din stemme 2. Hvis du ikke er tilfreds med vores porducts, bedes du kontakte os på én gang.Vi vil gøre vores bedste for at løse det.Tak skal du have. :)

Mærke norman dragonModel-Nummer LZT-1853Materiale BomuldKrave V-HalsElement Type SkjorterÆrme Stil AlmindeligLukning Type Single BreastedStof Type FlannelStil England-StilÆrme Længde(cm) FuldMønster Type PlaidOprindelse KN(Oprindelse)Skjorter Type Casual SkjorterKøn MÆND

Tags: polo hvid, sequin top women, båndet hals slips til kvinder, dragon tshirt, plaid jakke, oversize sort skjorte, stor flanel skjorte, jakke mand, skjorte hvid, mænd welet.

Markyhates 2021-02-09

It's smaller.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse