Meselo BDSM Black Ark 1.2*2m Brug Med Smøremiddel, Olie-bevis Vandtæt Massage Sex Ark Voksen Spil Erotisk sexlegetøj For Par

Status: På lager

SKU: w11384

kr106.25 kr79.72

Produkt Information: Du kan bruge det med smøremiddel, En flirt værktøjer til sex liv, sex sengetøj ark.Vandtæt og Olie-bevis design.Arket er fedt, væske, sved og glidecreme bevis Brug i sex livet,gælder Stue/køkken/bil/udendørs/soveværelse Slip og slide med ingen bekymringer til din seng, Rydder op nemt til mere sjov senere 100% Brand New & safty materiale

Features: Materiale:PVC Størrelse:1.2*2m(46.8"*78") Type:Sex Bondage Sex Toy Funktion: En flirt værktøjer,Voksen Spil Farve:Sort Olie-bevis Vandtæt

Pakken indeholder: 1 * sex sengetøj ark

Hemmelige Pakke.

1.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse.

2.Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

3.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2.Alle returnerede varer skal være i den første af emballagen og du skal give os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3.Vi vil fuld refusion, og på emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, når både køber og sælger annullere transaktionen fra www.peopleperformanceinstitute.dk.Eller, du kan vælge at få en erstatning.

4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produktet er ikke som annonceret.Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i første emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi vil ikke refundere eller ombytte varen med en udløbet garanti.1.Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,Så du bedes venligst forlade Feedback Fem Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter,mange Tak.

2.Lad ikke negative feedback, uden at spørge os om hjælp, er du velkommen til at kontakte os først, hvis du har enhver problem.Før du forlader en neutral eller negativ feedback,bedes du kontakte os for at få en bedre løsning,vil vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt,på forhånd Tak for din tålmodighed.

Størrelse 1.2X2mSjofelt Billede NoSeksuelt Suggestive NoModel-Nummer SKU765652Oprindelse KN(Oprindelse)Materiale PVCMærke Meselo

Tags: kvinder massage olie, man bdsm, mans massage olie, par bryllup ark, sex ark, j lubricant, razor smøremiddel, kort ark, hoved bdsm, bdsm lædervarer.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse