Originale Nye For Lenovo ideapad Z480 Z485 Håndfladestøtten Tastatur Bezel store bogstaver Boliger Kabinet Shell Brun 3BLZ2TCLV30

Status: På lager

SKU: w11409

kr159.62

Varenavn: For Lenovo ideapad Z480 Z485 Håndfladestøtten Brun 3BLZ2TCLV30

Varenummer :3BLZ2TCLV30

Bemærkning:

FØR du KØBER: sørg for, at P/N eller FRU Nr.er præcis de samme som dele i din bærbare computer.IKKE for de dele, der kun er baseret på Laptop model Nr.Der kan være forskellige dele til samme del af samme laptop model, og måske ikke kompatible med hinanden.Husk at tjekke billeder af vores notering nøje, hvad vi præsenterede vil være præcis, hvad du får.

Forsendelse:

1. Vi vil ikke tage noget ansvar for fortoldning i modtagerlandet.Hvis du ikke er sikker på om den procedure, og dokumenter, der er nødvendige for indførsel, bedes du rådføre dig med din lokale skikke.

2. Der kan være import skat/afgift og MOMS, der fandt sted i den destination, der er told.Det er ikke inkluderet i prisen, og vi vil ikke være ansvarlig for udgifterne.

Garanti:

1. Periode: 3 Måneder fra pakken leveret;

2. Vær venlig at kontakte os før returnering af produktet.I nogle tilfælde, den påberåbte mangler, er faktisk på grund af forkert metode i brug, og nogle andre grunde, der kan løses med vores tekniske support.

3. Garantien er ikke til rådighed, når de produkter, der er beskadiget som følge af forkert brug på købers ende.

Tvist & Krav:

Vi er dedikeret til at give bedre kvalitet af varer og kundernes oplevelse, og der er ikke sælger forkerte eller defekte produkter på formål, men i sjældne tilfælde, kan der være fejl inden pakning og ukontrollerbar situation, der er sket under transport (såsom told-åbning/overstake i luftfartsselskabet ' s facilitet).Hvis du har modtaget en forkert eller defekt vare, bedes du venligst sende mig en besked eller en e-mail, før du sender sagen til Ebay eller Paypal.

1. Ikke som beskrevet: send os venligst et tydeligt billede af varen er modtaget;

2. Knækkede/deformation: tag billede, inden pakken åbnes og den varer efter åbning af kassen;

3. Defekt: send os Venligst klare billeder.

Vi vil vurdere sagen og kommunikere med dig i hurtigst måde at finde en gensidigt tilfreds løsning.

Om Os:

Tanona blev etableret i begyndelsen af 2008 og er dedikeret til bærbar reservedele virksomhed.I løbet af års udvikling, har vi nu vores egen professionel service team, stærk supply chain, og lagerfacilitet.

Stil Bærbar Computer SagerKompatibel z480farve brunMateriale pc+abbModel-Nummer 3BLZ2TCLV30DP/N 3BLZ2TCLV30Mønster Type SolidType HåndfladestøttenGaranti 3 MånederLukning Type Ingen LynlåsKøn Unisextilstand Nye og Ægte, leveres uden original emballageGældende Modeller z480Mærke TANONAPakke Ja

Tags: lenovo laptop hdd, lenovo z50, z510, g50 70, g50 lenovo, lenovo z400, lenovo 15ibd, boliger til bærbar lenovo, tastaturet for lenovo b50, z480.

Kirsten Chostner 2020-12-10

Works perfectly, 100% recommended

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse