JINYUSHI for Qualcomm QCNFA34AC 802.11 ac+Bluetooth M. 2 WWAN-kortet hastighed 433m

Status: På lager

SKU: w11422

kr49.07

JINYUSHI for Qualcomm QCNFA34AC 802.11 ac+Bluetooth M. 2 WWAN-kortet hastighed 433m

Qualcomm Atheros QCNFA34AC 802.11 ac+BT M. 2 NGFF WWAN-kort

Dette produkt understøtter ikke Lenovo HP notebook

BT Har: Bluetooth-V4.1, V4.0 LE, V3.0+HS, V2.1+EDR system, bagud-kompatibel Støtte Klasse i BT transmission hastighed, herunder 1M, 2M og 3Mbps EDR operationer Støtte til Enkel Parring (SP) og Udvidet Undersøgelse Svar

(EIR)funktion Støtte til SCATTERNETandPICONET HCI USB-interfaceto arbejde med Windows øverste lag stak

Wi-Fi-Funktionen:

Den fungerer ved ISM-frekvensbåndet(2.4/ 5 GHz) IEEE-Standarder Support802.11ac, 802.11 a, 802.11 b, 802.11 gand 802.11 n Wi-Fi ved hjælp af mini-PCIe-grænseflade Virksomheden levelsecurity støtte: WPA, WPA2-Understøttelse 2transmission og 2receiving op til 433Mbps(Fysisk

Sats)i downstream og upstream

2 .Hvis du har brug for datablad for denne vare.Bemærk også, bare du velkommen til at contacet os.Det er vores store fornøjelse at servicere dig og tilfredsstille dig på alle sider.

3. Kvalitet er de vigtigste, men ikke den pris.Forskellige priser for forskellige produkt.Det vil være intet og uvurderlig for de falske varer.

1.Kun det defekte produkt vil blive tilbudt udveksling.

2.Defekte produkter skal returneres inden 30 dage fra den dato du har afgivet din ordre.

3.Det kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.Køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.

1. Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.

2. Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.

3. Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt tager det 7-30 dage for ankomst med fly Mail, og tager 3-10 arbejdsdage, af Express.

4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.

1. Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkterne efter at du har fået dem.

2. Hvis du har spørgsmål til de produkter, du har modtaget, skal du kontakte os i tide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og gøre dig tilfreds.

3. Bedes du give os 5 Stjerne positiv feedback.Tak for din tid!Velkommen til at besøge igen!

EMAX ELEKTRONISKE CORPORATION LIMITED, der er et globalt, førende distributør, der giver one-stop-supply chain løsninger til at møde alle slags krævende i elektroniske komponenter og 2G 3G 4G GPS/GSM Moudles.

Vores rigelige opgørelsen tilgængeligheden er suppleret gennem et globalt netværk af indenlandske og udenlandske leverandører, som sikrer vores kunder den bedst mulige priser på materialer, der er så godt som sikker adgang til forældede, mangel, akut og svært-at-finde-komponenter.

Vi tror, at vi kan slove dine alle problemer på elektroniske komponenter.Tøv ikke med at Kontakte os.Du kan være forsikret om, af vores bedste for opmærksomhed!!!

Pakke AndreModel-Nummer QCNFA34ACForsynings-Spænding 3.0 - 3.6 VDriftstemperatur 100% Oprindelige Ægtetilstand NyEffekttab Magt -30-70Type Trådløst ModulMærke JINYUSHIAnvendelse lenovo thinkpad

Tags: flex 2 14 touch skærm, nfa344, m2 nvme wifi bluetooth-5, killer wifi, flex lenovo, antenne thinkpad, power volume-knapper for lenovo k10a40 c2, m2 wifi x99 tf, antenne kabel-lenovo, intel wireless ac 9560.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse