Kinesiske Lodret Bambus-Fløjte 8 Huller Xiao Nøjagtigt Afstemt Kromatisk Musikinstrument G/F-Tasten Dong Xiao For Begyndere Flauta

Status: På lager

SKU: w11548

kr104.29

start

afslutning

Har Denne 8-hul bambus xiao er et godt valg for begyndere at øve sig på at spille; de Vigtigste indstillinger: F eller G-nøgle, skal du angive nøglen, du foretrækker, når du placerer en ordre, ellers ville vi tilfældigt sende dig en.det er kromatisk tuned og bør være lodret spillet/blæst, og Sammen med den xiao, 1 stk af Kinesisk knude, 1 stk pose vil blive medtaget; bemærk: Det er normalt, at du undlader at foretage den Kinesiske fløjte lød, når man spiller det første gang, ligegyldigt om du er en Kinesisk musikinstrument elev eller en erfaren musiker, for den Kinesiske fløjte er meningen at blive spillet på en måde, der er helt forskellige fra, at du kan være fimiliar med.Så vi foreslår, at du, kære køber, for at se flere vedioes om, hvordan at spille den Kinesiske fløjte på youtube eller en anden hjemmeside, før blæser det.Vi er naturligvis glade for at give alle mulige hjælp og dele vores erfaring med dig.

forsendelse: 1) Alle produkter (herunder forsendelse gratis elementer) i vores shop, vil blive leveret gennem China Post, medmindre du fortæller os, de kundespecifikke krav på levering i forvejen, og er villige til at bære de eventuelle ekstra omkostninger.

2, Undertiden levering kan tage op til 4-7 uger på grund af strenge inspektion under toldbehandling.

3, er Vores pris ikke omfatter skatter, afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.

4, levering omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

5, bemærk venligst: for At minimere din skat, vi vil erklære, at de elementer, du har valgt i vores shop som "gave" eller "prøve" og dens værdi er lavere end den angivne pris.

Feedback:

1. Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner og give os dine kommentarer, hvis du er tilfreds med de varer og vores service.Vi vil være meget taknemmelige for og være glad for at gøre det samme for dig.

2. Tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback.

Vende tilbage:

1. For nogen grund, hvis du ikke er tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er formodes for at bære tilbagevenden shipping cost.Din tilbagevenden anmodning vil blive behandlet hurtigst muligt.

2. Hvis frafald er fundet på de elementer, du har modtaget, skal du straks kontakte os for ombytning eller reparation.Hvis udskiftning ikke er tilgængelig, så vil vi refundere din betaling med det oprindelige betalingsmetode.

Kontakt:

1. Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked på www.peopleperformanceinstitute.dk;

2. Vores arbejde tidsplan:

USA : PM 6:00~ER 2:00

FRANKRIG: ER 2:00~AM:10:00

UK: ÆF 1:00~9:00

SPANIEN : AM 2:00~AM:10:00

TYSKLAND : AM 2:00~AM:10:00

AU: AM 12:00~ PM:8:00

Brasilien: KL 10:00~AM 7:00

Russiske Føderation: AM-5:00~PM: 2:00

Hul Design ÅbenKrop Materiale PURPLE bambooE-Mekanisme NoTone G-nøgle og F-nøgleOverflade Materiale PURPLE bambooNøglen materiale åbne hullerMærke NoEnName_NullAntal huller 8 Fingering HullerModel-Nummer Kinesiske Xiao af 8 Huller

Tags: Fløjte, 12 hul ocarina, instrument musik, kinesisk instrument, bånd musikinstrumenter, Bambus-Fløjte, hulusi, instrument kazoo, pipa værktøj, seeeduino.

Kmirasnond 2020-12-07

Product as seller described. Looks very elegant. Packaged well.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse