Særlige Bærbar Carbon fiber Vinyl Skin Klistermærker Dækning For Lenovo Yoga 730 2-i-1 15.6" YOGA 730-15 Touch-Skærm

Status: På lager

SKU: w1186

kr85.98

Særlige Bærbar Carbon fiber Vinyl Skin Klistermærker Dækning For Yoga 730 2-i-1 15.6" YOGA 730-15 Touch-Skærm

(Ikke passer til andre modeller)

1, er Dette punkt IKKE ET HÅRDT etui.Denne vare er en

SpecialVinyl hud/mærkat mærkaten og den er IKKE lavet af gummi,silikone, gelé eller plast.Let at anvende og nem at fjerne, efterlader INGEN klistrede rester bag.

INTERNATIONALTANERKENDTEREVI :top hud+ Omkring tastaturet huden

hey bare have den samme skrædder for reference: Fordi,forskellige land, computeren er forskellige,bedes du se dette billede, og marker det.

Nedenstående er vinyl skin klistermærker Installation tutorial: Du kan finde en partner til at anvende og vil blive lettere. 1,skal Du kontrollere skinsize og hullet whetheris korrekte. 2,er Du nødt til at samle alle huller,kan ikke paste fra den kant.Ikke Tilbøjelig og afvige. 3,Hvis huden ikke er tilpasset, skal du langsomt tage offright nowand re-paste.(Må ikke være tvang, ellers vil det nemt at strække ripped) Bemærk: Efter at indsætte afslutning, hvis du foundtheskin er'tfittightly,kan du usehair tørretumbler varme, mens tørre hud overfladen med en klud.detvil passe stramt til.(Gøre surethe varmen temperaturen ikke er for høj,fordi detvil gøre huden deformation) Dette er aManual tekniske arbejde.Effekten kan ikke være det samme som afslutningen af alle at installere huden.Hvis huden ikke er afstemt, vil det afvige.Så sørg for at holde huden justeret.Vær venlig ikke at blive for barsk, og stræben efter perfektion.Tak.

1. Brudt igennem den traditionelle opfattelse af shell beskyttende film, ved hjælp af den nye sydkoreanske indførsel af miljøvenlige materialer, simulering teksturer stærk tekstur, at bringe en naturlig og behagelig sensorisk nydelse. 2. Efter optisk præcision Regel Die cut, og den perfekte integration af bærbare computere, og har slid-resistente, syre og alkali, anti-olie, der er nem at rengøre funktioner. 3. Ingen lim rester.

Ovenstående billede er kun til reference

Bemærk: huden er muligt at producere rynker i transit, så det er svært at undgå.Men det vil ikke påvirke installationen.Fordi huden er blød, når huden er anvendt på overfladen af den bærbare computer, vil det blive hjemme.Hvis der er nogle bobler i den hud, det er bare at gå i luften, og det kommer ikke til at påvirke installationen..Når du installerer den hud, du også nødt til at rive papiret i stykker, for at installere.Så kan du prøve at installere det i første omgang.

Stil VirksomhedOprindelse KN(Oprindelse)Materiale VinylMærke NoEnName_NullMønster Type SolidModel-Nummer YOGA 730-15Køn UnisexType Bærbar Computer, Sæt Låget PåPakke Ja

Tags: bærbar lenovo-mærkat, g62 magt, lenovo mærkat, dækker lenovo yoga 730, 19, 5 v 2.31 en bærbar computer oplader, hp, lenovo yoga 730 touchpad, svp13, kontakt lenovo yoga 3 14, 15.6 bærbar, lenovo yoga x703 touch skærm.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse