Nat Ugle Væg Kunst, Indretning Til Børneværelset Nat Ugle Dyreliv Dyr Dekorative Væg Kroge Bøjle Håndtaske Nøglering Indehaver

Status: På lager

SKU: w122

kr110.55 kr79.60

Nat Ugle Væggen Krog Løse dette på væggen af din indgangen, og det er sikkert fange opmærksomhed af gæsterne ind, der vil være fuld af smil og roser.En væg krog med et iøjnefaldende tegn er noget, bare perfekt til gangen.Denne her er lavet af god kvalitet sort akryl 3mm tyk og vil vare i pæn stand i lang tid.Den er udstyret med fem kroge af metal.Brug disse kroge til at hænge nøgler, frakker, sling bags eller klud poser.Så godt skåret, det er sikker på at gøre væggene det er monteret på fængslende.Lys i vægt, denne mur krogen er nem at lave.Du kan også ordne det i din stue, soveværelse eller bad område.Det er en fin accent til lake lodge og friluftsmenneske indretning, og er stor som en housewarming gave!Så, for dette til dit hjem snart.Foranstaltninger 11.8" bred . 5 montering boret huller til montering. 5 Kroge i prisen, men monteringsdele værktøjer ikke inkluderet i prisen.Bemærk venligst: rack bestyrelsen er håndlavet af 3mm sort lind, IKKE-jern metal.Men stadig stærk nok til at støtte omkring 20 pund (9 kg) i vægt. Velkommen din feedback!!!

Størrelse 30CMMateriale TræModel GAH-153

Tags: clother, Krog, plast slipper bøjle, klud rack, art deco-plakat, Taske Bøjle, 0g bøjler, træ-dyr krog, nederdele bøjle, Bøjle.

Rolex X 2011 2020-09-16

Packaging is very good

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse