Lokomotiv godstog container fragt transport stue hjem væg kunst, indretning træramme stof plakat KN680

Status: På lager

SKU: w197

kr46.06 kr30.40

Produkt Billede

Selektiv Køber Vis

Størrelse Reference

Velkommen til W orld af F abric Plakater

Denne plakat er lavet af fint Stof, med god struktur og en glat overflade.Det er tyndt, ikke vandtæt, men kan blive bevarede for en lang tid, og kan passe de fleste typer af rammer.

Der er helt nogle valg for de plakater, forskellige størrelser, med eller uden rammer.Du kan blot klikke på knapper for at gøre dit valg.Rammen er diy-stil, og du er nødt til at installere det selv.Installationen er nem og sjov.Du kan nyde det.

Vi tilbyder gratis re-design, så hvis du har din egen specielle krav, så kontakt os.

Vi tilbyder Tilpassede Plakater, gratis design.Bare kontakt os, og send din favorit billeder.

Billeder har faste størrelser, så hvis du ikke kan finde en ordentlig størrelse, bedes du kontakte os, før betaling.

På grund af forskellen mellem skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme, og tak for din forståelse.

Vi gør forretning med integritet og ærlighed.Hvis du tror, du har fået en forkert vare, eller forkerte farve, bedes du kontakte os, FØR du åbner en tvist, og vi vil finde dig en løsning.Vi leverer den bedste kvalitet og den bedste service til dig.

Dette billede kommer fra internettet, så vi kan ikke gøre sikker på, at det ikke vil skade nogen, er rigtigt.Hvis det skader din fortrydelsesret, bedes du kontakte os, og vi vil slette den med det samme.

Hvis du har nogen spørgsmål eller tvivl, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at løse det.Ønsker du glad hver dag og glade shopping!

Faktiske plakat ser ud som dette:

Model-Nummer NOMedium AkrylForm HjemmeStil ModerneOprindelse KN(Oprindelse)Technics SprøjtemalingRamme NoEmner LandskabType plakatMateriale Stof KludBase Stof KludFrame mode Rammeløse SpejleMærke ZKunZMeiDecorOriginal No

Tags: frame photo væggen, træ tog bank, stue dekorere, indretning træramme, barkcloth, indretning, foto spejle, plakat væggen, fødsel bog, indretning hjem.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse