Mc CNC Aluminium Blå Smedet Kick Start Starter Håndtaget Pedal Arm For YAMAHA YZ450F YZF450 YZF 450 2011 2012 2013

Status: På lager

SKU: w251

kr373.23 kr298.61

Funktioner:

100% Brand Nye, Aldrig Monteret, I Høj Kvalitet

Lavet Af Smedet Aluminium, Stærk Og Lys

Anodiseret Blå finish

OEM-kvalitet udskiftning

Vigtigste organ, der er smedet af høj kvalitet 7075 aluminium

Arm fælles har zink-belagt overflade

Nem At Installere

Specifikation:

Farve: Blå Som Billeder

Materiale: Aluminium.

Montering:

YZ450F 11-15

Pakken Indeholder:

En Kick-Start Håndtaget Som Billeder

Instruktion for Installation er IKKE Inkluderet i prisen

1.Må ikke købe, hvis du ikke bekræfter, at du kan bruge dem, bare spørg os for nærmere tegning for at kontrollere, om de er egnede. 2.Du vil modtage varen samme som billederne.måske er der nogle forskel på farver som lys under optagelse. 3.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris.Det betyder, at rederiet vil opkræve disse afgifter fra dig, hvis du ønsker at få elementer.

1.Som vores gode køber, der ønsker det, kan du give os positiv feedback, når du har modtaget vores produkter af høj kvalitet.Vi har altid rabat eller gave til anden-køb kunder, der give os positiv feedback. 2.Vi viste den shipping tid til kunder, så du skal ikke lade os negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, det er forårsaget af rederiet.

3.Tøv ikke med at e-mail os, hvis spørgsmål, vil vi svare i 12 timer.Ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt , stole på os, og send os en mail direkte , at alle problemer kan løses.

Alipay er at Foretrække.T T ,West Union ,Paypal også være i orden.

1.Bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden. 2.Returvaren skal være i original stand, har sendt varen retur til den adresse, vi fortæller dig. 3.Købsprisen vil blive refunderet, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl ,skal køberne har råd til at vende tilbage shipping cost .

4.Købere kan kræve en fuld refusion omfatter shipping cost eller ændre produkter gratis, hvis vi sendt de forkerte produkter, ubesvarede pakke af rederiet , dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse(kræver klare billeder af produkter og pakker).

1.Shipping tid som følgende: 2. Måske vil der være en vis forsinkelse, som rederiet eller told, ønsker du at kontakte os, hvis forsinkelsen , men ikke til åben konflikt, da det ikke er vores fejl. 3. Når du vælger at sende med express, nogle gange er vi ikke vil sende med fragtmand, som du valgte , fordi der vil være nogle problemer med rydning af told, og måske er leveringstiden er ikke den hurtigste

Model Navn C1807201104Mærke CAKENItem Bredde 3.5cmSpecielle Funktioner HåndtagOprindelse KN(Oprindelse)Item Længde 28.5cmMateriale Type AluminiumElement Type MotorerElement Vægt 0.31kgEmne Diameter 28.5cmItem Højde 4cm

Tags: 450 yamaha yfz, kick starter til motorcykel, yz, kick starter yamaha, yz250f, wr 250f, motor starter, gear yzf 450, kick starter, yamaha yz450 f.

Javier 74 2020-09-04

Good quality, fast shipping! I recommend

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse