613 Blonde Brasilianske Lige menneskehår 3 Bundter/4STK Honning Blonde menneskehår Weave Bundter SOKU Remy Ombre Hair Bundter

Status: På lager

SKU: w300

kr466.89 kr261.45

1.Hvorfor farven synes ikke helt, som billederne viser eller beskrivelse?

Fordi forskellige overvåge forskellige displays, samme farve kan have en lille farve forskel, selv den samme farve nummer kan have en lille forskel.?Den endelige farve, henvises der til de rigtige varer.

2.Hvorfor har de grå hår

Som 100% human hair,vi holder sin oprindelige status,vil vi afhente grå hår i forvejen,men forstå venligst, at der kan være nogle minimum eksisterer i bundter.

3. Shipping Adresse Påmindelse

1.Hurtig ikke acceptere nogen adresse med P. O. Box?

2.Du Skal Sikre, At Adressen Er Korrekt,At Ændre Adresse Efter Parcel Til Venstre Fabrikken Vil Få Ekstra 15$, Når Deliverred.

4. Package Tabt

Uansvarlig :

Shipping adresse er forkert,DHL plejer i stand til at finde Det.ingen være i stand til at underskrive packge,DHL forlader på døren,pakke stjålet

underskrevet af en anden person, du ikke kender, som betyder ondsindede stjålet.

FAQ

Naturligt Er Mere Komfortable

Q: Hvad er Remy Hår?

A: Remy Hår anses for at være den fineste kvalitet af menneskehår, fordi neglebånd holdes intakt og ikke er skrabet, ligesom i de fleste andre non-Remy hår extensions.At bevare den hår' neglebånd og bringe dem i en ensrettet mode skaber udvidelser, der er helt naturligt i udseende.Denne proces sikrer, at håret er stadig super blødt, skinnende, silkeagtig og helt morads-fri i hele sin levetid.Remy hår er en blødere, mere skinnende og sundere udseende end almindelig human hair.

Q: Kan de blive rettet, krøllet?

A: Behandling af håret, som om det er din egen.Brug en flad jern/ fladjern eller tang, selv når de er monteret, men som med dit eget hår, brug aldrig varmt værktøjer for ofte, så du kan tørre håret, og det vil ikke vare så længe.

Q: Kan jeg farvestof farve håret?

En: Ja.Håret kan være farvet.Som en generel regel, at det er lettere at blive mørkere hår end til lysere hår.Vi anbefaler at farve mørkere, ikke lettere, da hår forlængelse er blevet behandlet og farvet, det er svært at falme, den oprindelige farve.Forkert døende vil ødelægge håret.

Vi anbefaler, at skulle din frisør farvning af extensions, som du vil få de resultater, du ønsker, farvelægning dem selv altid udgør en stor risiko for ikke at komme ud af skyggen, du ønsker.Hvis du ikke kan få til en salon, altid bruge en god kvalitet til farvning af hår og teste en lille prøve først.

Q: Kan jeg vask & blow-dry hair extensions?

A: Du kan vaske dem, som du ville dine egne.Shampoo og balsam.Vi kan også anbefale at bruge en hårkur på dem hver par uger, fordi håret er ikke knyttet til din hovedbund, det er ikke at få de olier, det skal være.Ved hjælp af en behandling/hair mask bliver nødt til at vaske dine extensions for meget, ca hver 3 uger.Udvidelser kan være blow-tørret ved lav indstilling, men det anbefales ikke at gøre det alt for ofte.Det er bedst at lade dine hair extensions tørre naturligt efter vask dem.

Q: Hvorfor er mine hair extensions komme i karambolage?

A: Dine Hair Extensions kan virvaret på grund af tørhed, olie og snavs opbygning, saltvand, klor og ikke kæmning (bred tand kam) ud af dit hår dagligt.

Sørg for at vask & tilstand dit hår mindst en gang om ugen, to gange om ugen er bedre.Brug fugtgivende dråber eller konsultere din stylist for at få mere hjælp.

Q: Hvorfor er mit hår forlængelse kaste?

A: første gang du vasker det, det kan have lidt at kaste, og fortvivl ikke, dette er helt normalt fænomen.Pensel dem med en kam, våd dem, før du børste dem, sætte orlov i conditioner ind i dem.Så, for at forhindre, at dine hair extensions.

Hårtab kan være forårsaget af mange ting.Varmen skader fra blow-tørretumbler, krøllejern, og flatirons, samt farve og udvidelser, alle resultere i brud.

Q: Hvor mange stykker Hår for en leder?

A: Normalt 2packs er nok til en fuld hoved, på de fleste 4packs.

Du kan altid bruge det overskydende hår senere.Hvis du bruger hår over 18" lang, du måske har brug for en anden pakke.

Q. Hvilken type af hår pleje produkter skal jeg bruge?

A: Behandling af dette hår er bare som om det var dit eget hår.Brug en god kvalitet shampoo og condition produkter.Conditioning dit hår er meget vigtigt at holde det blødt og medgørligt, så du kan bruge orlov i balsam.Du kan også bruge produkter som gel og hårspray for at holde krøllerne på plads, men sørg for at vaske dit hår og ikke forlade i disse produkter i for lang tid.

Q. Hvor lang tid tager det sidste?

A: Dette hår kan vare ved i meget lang tid, afhængigt af hvordan du vedligeholder det.Behandle det som dit eget hår og tage meget god pleje af det, for at det til at vare længere.Mange hair extensions foretrækker Brazilian eller Indisk hår, fordi det er smukt og uforarbejdede, som gør, at det holder længere end nogen anden form for hår.

Q: Hvordan at fortælle, menneskehår, syntetisk hår?

A: Menneskelige hår har naturligt protein, er det let at fortælle ved at brænde og ildelugtende, menneskelige hår vil være aske, som vil gå væk efter at knibe, menneskelige hår vil blive ildelugtende, når den brænder, den menneskelige hår vil vise, hvid røg.

Mens syntetisk hår vil være en klæbrig bolden efter brænding, og vil vise, sort røg, desuden menneskehår kan have nogle grå hår og split end det er normalt og er ikke et problem med kvaliteten.

100% ægte billede skud med Kameraet!Hvorfor farve forskel udgange

Det er uundgåelig, hvis farve forskel på skærme under online shopping.Købere bruge forskellige display enheder og forskellige skærme viser farver lidt anderledes.Indstillinger og mærker varierer med farver på skærmen.

Om farve forskel:

Nogle billeder kan se lidt forskellige fra de rigtige produkter på grund af nogle objektive faktorer såsom computer, der viser, vejr og lys.

Tro i den virkelige produkter, når der ikke er inkonsistens mellem fotos og virkelige produkter.

Oprindelse KN(Oprindelse)Kunne Være Permanentet/Bøjet JaHair vægt 95gDen Menneskelige Hår Type Brasiliansk HårTekstur LigeMærke SOKUHår længde 8-26inchMateriale Kvalitet Remy HårVelegnet Døende Farver Alle FarverHair Extension Type Brazilain Lige Menneskehår BundterLængste Hår Andel >=15%Hår Skud Maskinen Dobbelt SkudKan Blive Permanentet Ja

Tags: lifepo4 280ah 4 stk, 9 613 hår, 18 tommer hæklet hår, blond hår, dobbelt trukket hår skud, den menneskelige hår bundlls, bundl med frontal, alimice hår, bee honey, atago.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse