2-Tommer, 5-Bit Manuel Filter Hjul For Deep Space Teleskop Planetariske

Status: På lager

SKU: w500

kr610.79 kr439.74

dette 2 tommer filter hjul giver dig mulighed for at anvende op til 5 forskellige filtre og ændre dem i et par sekunder.hvis astrophotography eller visuel observation filtrene er altid klar til brug.

brug hjulet filter med UHC, INITIATIVUNDERSØGELSE, CLS og andre filtre , for eksempel - som giver dig mulighed for hurtigt og nemt at finde de bedste filter, når visuelt at observere - iine du har et kamera monteret på et teleskop og er nødt til at skifte mellem de forskellige filtre, så hurtigt som muligt, dette er kun muligt ved hjælp af et hjul filter.hjul tilbyder dig utroligt hurtige skift mellem op til 5 forskellige filtre.

Hver position af det filter, der er udpeget af en række, som lader dig vide, hvad filter er i øjeblikket i strålegang.Åben hjulet filter på og skru op til 5 forskellige filtre i det, disse kan være RGB og luminans filtre til astrophotography eller wide-band og narrow-band filtre for visuel bemærker, du kan også lade filtre mo ligger i hjulet filter, så de er optimalt beskyttet mod støv og dae der.

Siden filter hjul-teleskopet kommer med en 2-tommers adapter, som giver dig mulighed for hurtigt og nemt oprette forbindelse til din focuser.Hjulet filter har også en T-wire på den side af teleskopet for andre adaptere.

På den side, tilbehør, du vil også finde en Te M48 tråd.du kan tilslutte dit kamera eller okularet stik her.Det indre filter hjul er absolut lys-bevis - mulighed for ie uden overvejelser eller diffust lys.

størrelse:190*180*110mm

Materiale: metal

farve:sort

Pakkens Indhold:

1 * OPP taske

1 * ydre neutral sort boks emballage

1 * 2 " 5-piece filterhjul

1 * indvendig sekskantnøgle

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Oprindelse KN(Oprindelse)Model-Nummer TelesopeType Monokulare

Tags: monoscope diy, filters telescope, telescop, monokulare telescop, televue planetariske filter, filterhjul, kikkert monokulare, astronom telescop, uhc filter, Astronomi Filter.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse