Den oprindelige 7040 SFF Power-knappens LED Assy med Kabel-CN-04M0RP 04M0RP 4M0RP

Status: På lager

SKU: w60

kr109.32 kr76.53

Kontroller billedet af det produkt, der klart af sammenhængen ,sørg for, at elementet er den samme som den oprindelige .

den oprindelige 7040 SFF Power-knappens LED Assy med Kabel-CN-04M0RP 04M0RP 4M0RP

Om os :

Vi er en af de førende laptop komponent leverandører i kina,som har specialiseret sig i eksport af laptop bundkort,især være god til at mærke laptop bundkort ,og i stand til at levere laptop lcd ,værdiboks til bærbar tastatur ,batteri og adapter,vi har vores egen professionelle ingeniør team og reparation service for dig .med den høje kvalitet ,godt udseende og rimelig pris, vores kunder er fra hele verden , Nordamerika ,Sydamerika ,Europa,Australien,Afrika, russisk og så videre .

Package :

Vi vil pakke varen godt .

Betaling :

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på www.peopleperformanceinstitute.dk behandles af Alipay.

Forsendelse :

Vi vil afsende ordren i 2-5 dage efter fik betaling .

Vi kan normalt skibet ved www.peopleperformanceinstitute.dk standard shipping , DHL , EMS ,TNT ,UPS og så videre , hvis du foretrækker en anden forsendelsesmetode , bedes du kontakte os ,tak

Feedback :

1.Hvis du er tilfreds med vores varer, Bedes du forlade positiv feedback og 5 stjerner for os .Din positive feedback er meget værdsat.

2.Hvis du ikke opfylder de dele, du har modtaget,bedes du Kontakte os først til at løse ethvert problem.Vi vil gøre vores bedste for at levere de bedste produkter og tjenester.Send os en mail og vi vil svare inden for en rimelig tidsramme

Model-Nummer den oprindelige 7040 SFF Power-knappens LED Assy med Kabel-CN-04M0RPPakke JaMærke ZYDNLPInterface Type USB

Tags: interiør peugeot, 24pin at 8pin kabel, atx terminal, blød magt, 3-faset generator, fiesta mk7, simco, mazda 3 drl, mazda 6 hale, strømforsyning sff.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse