Alle så forskellige

Status: På lager

SKU: w719

kr43.79

Book Beskrivelse

"Andre Eventyr" er en ny serie af pædagogiske historier for børn fra 3 år, illustreret af vigtige egenskaber, som alle forældre ønsker at hæve hans barn: ærlighed, ledelse, optimisme, evnen til at acceptere sig selv, venlighed osv stort format, lyse illustrationer og mindeværdige historier er lige, hvad du har brug for til at interessere fyre.

Der bliver ikke lide alt det er ikke let.Find din plads i solen, også.Men hvis du tror på din styrke, til at bevare optimismen, selv-kontrol og vis opfindsomhed, alt vil arbejde ud.

Her er en familie af duckies (minde, disse væsener med uld, som dyr, næb og sammenflettede poter, ligesom fugle, og også giftige, som slanger og edderkopper), går til stranden.Men, ak, de er drevet overalt.Og de er nynnede og uhøflig.Men mor-andenæb ikke miste hende selv-besiddelse og finder til hendes børn (og et par dusin "afvist" dyr "den perfekte strand, hvor der er plads til alle.

Efter alt, er vi alle så forskellige, men vi lever sammen på den samme planet, så må vi respektere hinanden.Mere om bogen Om, hvad Andenæb familie går til stranden.Men, ak, de er blevet fordrevet fra overalt.Fugle, der ikke ønsker at lade sig selv, fordi de er med uld; dyr, fordi de har næb.

At være anderledes er ikke nem.Find din plads i solen, også.Men, hvis du tror på din styrke, til at bevare optimismen, selv-kontrol og vis opfindsomhed, alt vil arbejde ud.

Citater Godt, da alle kører os væk, der er intet tilbage, men for at arrangere deres egen strand.Har Følelsesmæssige, lyse, usædvanlige illustrationer.Ikke-standard-historie og figurer, der på dette tidspunkt undervise de sædvanlige og vigtige værdier og kvaliteter, der er nødvendige for livet i det moderne samfund.

Om serien "Andre Eventyr"-en ny serie af pædagogiske historier for børn fra tre år, som illustrerer vigtige egenskaber, som alle forældre ønsker at hæve hans barn: ærlighed, ledelse, optimisme, evnen til at acceptere sig selv, venlighed osv D.

For hvem For børn fra 3 år, drenge og piger.

Feedback fra eksperter En meget nødvendig bog i Rusland, vigtigt og meningsfuldt-om at acceptere, at verden ikke er den samme.Efter at have læst denne bog, du kan diskutere, hvor anderledes verden kan være.Snak om, hvorfor vi ikke skulle have nogen ned i rettigheder på grund af vækst, vægt eller andre indslag, og det er også derfor, at det vil gøre vores liv bedre.

Håber nanydoglo,

Vigtigste redaktør af kridt

Forsendelse

Gratis levering i Moskva og regioner-med en ordre beløb på mere end 2000 rubler

2020-05-15 20:22

tilstand NySprog RussiskMærke Альпина ПаблишерBindende Hardcover/Wraps

Tags: bunny ear monitor, bmw 5 forreste lys, blender motor 240, sort cabnet ikea, knappen r06, bmw f 30 bremsekalibre, pære h1 12 v 35 w, knappen glc, caps honda nippel.

M Karis2002 2020-10-15

No complaints. The cover is colorful. Drawings interesting.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse