Xiaomi Petoneer Smart Pet Vand Dispenser 1,9 L Drikkevand Springvand 4-Filter Varme Sterilisation For Katte, Hund Arbejde Med Mijia APP

Status: På lager

SKU: w865

kr89.61 kr77.94

Velkommen til Mi Klubben Butik!I Mi Klub , vi dele vores passion for produkter med fremragende kvalitet-pris-ratio, fra Xiaomi og Mi Økologiske mærker.

for Fans Specielle Tilbud !

Nyde!

Mærke: Xiaomi Petoneer Det er Xiaomi økologiske kæde produkter [Der er ingen som helst Xiaomi LOGO på det] Tak for din forståelse! :-) Beskrivelse :

Kan tilsluttes til Mijia APP til at overvåge vand dispenser kapacitet til enhver tid

- Inspireret Af Naturen, Og Starter Med At Drikke "Levende Vand"

Fjerne den måde at drikke vand baglæns, bruge teknologi til at finde naturlige natur, give frisk og naturlig kilde til vand 24 timer i døgnet, og lad hver en bid af kærlighed drikke ren.

- Lille Størrelse Og Stor Kapacitet, Lad Kæledyr Drikke Hurtigt

Under den kompakte og enkle udseende, der er rigelig kapacitet skjult; vandet opbevaring spand kan holde op til 1L vand, som kan tilfredsstille katte og små og mellemstore hunde til mange dage med at drikke, selv om skovl officer, rejser kort og rejser uden at bekymre dig.

- Enkel Knap Design Betjeningen Er Enkel

Kun én knap er fastgjort til bagsiden af hovedenheden for at kassere den ekstra kontrol skifte.Klik på knappen for at tænde indikatoren tændt eller slukket, og tryk på og hold nede for at nulstille filter liv.Funktionen af knapperne er strømlinet, Så at hver eneste familiemedlem kan komme hurtigt i gang.

- Intelligent Vand Niveau Sensing,Anti-Kemisk Beskyttelse

Automatisk overvåger vandstanden i opbevaring spand, den lave vandstand automatisk stopper med at arbejde, og det røde lys blinker, på samme tid, så du kan tilføje vand for at forhindre fejl på udstyr, der er forårsaget af mangel på vand, og bruge det sikrere og sikrere.

Specifikation : Brand Petoneer (XIAOMI Samarbejde Mærke) Model FSL020 Materiale ABS Farve Hvid Vægt 750g Størrelsen 180 x 175 x 147mm Spænding DC 5V / 1A Kapacitet 1,9 L Pakken Indeholder :

1 x Automatisk Pet Drikke Dispenser

Mærke MICertificering CEOprindelse KN(Oprindelse)

Tags: xiaomi mijia 3, mini sonoff, hjem smart, mi xiomi, 3 xaomi, arduino kit robot, huohou kniv, xiomi, xioami band 3, mijia xiaomi.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse