1/32 Harpiks Kits Moderne Kvinde Harpiks Soldat Sefl-samlet TD-201946

Status: På lager

SKU: w910

kr58.96 kr50.12

Produkt Instruktion:

1. Vores produkter Model er alle harpiks kun hvid-film elementer, der kræver polering, montering og farve.De er ufærdige, og du bliver nødt til at købe værktøj og maling separat

2. Produkt størrelse 1/35 er omkring 50 mm i højde, størrelse 1/24 er ca 75mm i højde, størrelse 1/18 er ca 90mm

3.Det produkt, materiale, der er internationalt anerkendt høj kvalitet harpiks med fine forme i detaljer og moderat hårdhed.Resin materiale, der i sig selv er ikke slid-resistente, så produktionen skal være forsigtig.Produkterne omfatter emballage kasser og produkt-kort.

4. Når du modtager produktet, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.Vær forvisset om, som vi vil være ansvarlig for din ordre, og til at løse dine problemer.

5. Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du give os fem-stjernet rating, mange tak!

6. Instruktion Tip: I tilfælde af der ikke er nogen bøjede del, du kan blæse og varme det med en tørretumbler, indtil det bliver blødt, så det kan være lavet i forskellige former.

Ratio: 1:32

Materiale: ployresin

Lista de embalagem: 1 stk soldat

Tamanho: 6-7 cm

Nota: Este produto precisa de pintar por si mesmo

Advarsel Farveløs og self-assembledAldersgruppe > 14 år gammelMateriale HarpiksMængden af Varer i Sæt 11Oprindelse KN(Oprindelse)Skala 1

Tags: cast flange, canon pg40, en støbt, kold skulder tee, kvartal vindue, 2k ohm, epoxi harpiks, uv-resin, formen harpiks silicium, formen harpiks.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse