Køkken Korn Opbevaring Dispenser Vægmonteret Container Ris Tønder Forseglet Tørfoder Tryk På Beholderen Madkassen

Status: På lager

SKU: w991

kr73.09 kr48.21

Beskrivelse:

Premium-Materiale: Lavet af miljømæssige PP polypropylen,ikke-giftige, holdbar.

Vægmonteret: kan placeres på væggen til at holde køkkenet pænt og rent.

Fantastisk Design:beholderen er udstyret med 6 Grid Opbevaring, kan holde mad eller korn adskilt, og det kan installeres på væggen, så der kan gemme værelset.

Let at bruge: tanken er gennemsigtig visuelle design opbevaring dispenser, der er nem at kontrollere det resterende beløb, der til enhver tid.Og det er mere praktisk at tage kornet ud ved at trykke på knappen og sætte korn i tanken fra toppen af boksen.

Multifunktionel Brug: Hold maden eller korn, tør,insektangreb og vedligeholde fødevarehygiejne, og passer til sukker, ris, nødder, bønner, korn, snacks, kæledyr, mad,snack og typer af tørre fødevarer.

Størrelse Chart:

Størrelse: ca. 32.4x38x14.4 cm / 12.75x14.96x5.67 tommer

Pakken Indeholder:

1 Stykke vægmonteret Korn Opbevaring Dispenser

Bemærk:

Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning,at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Stil ModerneMærke KesotoOprindelse KN(Oprindelse)Materiale PP

Tags: køkken orgel, opbevaring af mad, viskestykker opbevaring, max korn, varer, køkken, opbevaring container, tørre fødevarer, køkken, opbevaring container, varer, opbevaring af fødevarer, møtrik skrue sæt, ika opbevaring, shampoo dispenser vægmonteret.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse